Vereniging

 

Welkom op de site van de Hattemer Volleybal Vereniging! De volleybal vereniging van Hattem opgericht in 1965.

HVV kent circa 120 leden, die van eind augustus tot begin juni wekelijks actief bezig zijn met het volleybalspel.

Binnen HVV kan dit op verschillende niveaus en verschillende leeftijden. De jongste leden zijn rond de 8 jaar en de oudsten halen de 70. Binnen de vereniging wordt recreatief gevolleybald, maar ook competitie. De jongste jeugd doet mee in de circulatie competitie en speelt een aantal zaterdagen in toernooivorm haar wedstrijden. De jeugd van 12 jaar en ouder speelt veelal op zaterdag haar wedstrijden. Er is bij HVV keuze uit meisjes C en meisjes B, zij trainen wekelijks op dinsdag- of donderdagavond.

Bij de senioren is de dameslijn al een aantal jaren vrij constant met 3 teams actief in de competitie, in de 2e en 4de klasse worden door deze teams wedstrijden gespeeld.

Bij de heren zijn we met 2 competitieteams actief in de 1ste en 2de klasse.

Daarnaast is er een heren recreanten groep op de donderdagavond en een gemixte recreantengroep op donderdagochtend.

 

HVV is een vereniging, wat betekent dat we als leden samen de vereniging draaiend houden. Zo zijn er zeer korte lijnen binnen de vereniging en kennen leden elkaar. Ook de bestuursleden zijn zelf nog actieve volleyballers, dit maakt de betrokkenheid groot en veel zaken kunnen snel geregeld worden. We zijn een vereniging voor Hattem en zien veel Hattemers of oud inwoners van Hattem bij ons actief. Maar we hebben ook de nodige leden uit omliggende plaatsen zoals Wapenveld en Zwolle. En veel leden zijn al lange tijd lid en zo wordt het volleybalvirus vaak van ouders op kinderen doorgegeven.

 

De thuisbasis van HVV is MFC De Marke, nagenoeg alle teams trainen hier op dinsdag- of donderdagavond. Op donderdagochtend traint het mixrecreantenteam in de Spoorstraat. In de Marke kan op 4 velden tegelijk getraind worden, waardoor trainers gemakkelijk informatie uit kunnen wisselen en mee kunnen kijken.

 

Lijkt volleybal jouw en leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen. Neem voor het meetrainen even contact op met de betreffende contactpersoon, te vinden onder Vereniging -> Contact.

 

 

Rosalie Geerlinks

Voorzitter HVV