De Grote Clubactie 2020-2021

28-09-2020 -

Beste leden van HVV

De Grote Clubactie is er weer! Dat betekent dat wij loten mogen verkopen voor onze vereniging. Met dit geld willen wij investeren in onze materialen en trainers (door middel van cursussen). Erg belangrijk dat wij dit met zijn allen voor elkaar krijgen dus! Zoals aangegeven bij de algemene ledenvergadering is de clubactie bovendien een belangrijk deel van onze inkomsten.

Voor alle leden geldt dat zij extra loten kunnen/mogen verkopen. Dit kan via de QR code van jezelf (jeugd) of de algemene code van de vereniging. Ook zijn fysieke loten(boekjes) op te vragen bij grvandijk@hotmail.com Dit kan tot en met 8 november extra aangevraagd worden.

Leden worden van harte aangemoedigd om de poster en de QR code te delen via Social Media.

Teams die samen meer dan 100 loten verkopen maken bovendien kans op nieuwe Masita kleding voor het hele team, t.w.v. 2.000,-!

Jeugdleden

De jeugdleden krijgen een persoonlijk lotenboekje waarmee zij de loten kunnen gaan verkopen. Op dit lotenboekje staat ook een QR-code waarmee zij digitale loten kunnen verkopen. De koper ontvangt in beide gevallen de loten via de mail. Jeugdleden die erg hun best doen maken natuurlijk kans op mooie prijzen! (zie de volgende bladzijde 😊) Gerben of Koen zal aankomende week langskomen om de boekjes te overhandigen en uitleg te verzorgen.

Wanneer de boekjes vol zijn, mogen ze door de brievenbus ingeleverd worden bij Gerben van Dijk, Grift 5 in Hattem, maar vergeet dan niet om jezelf eerst aan te melden voor de winacties!

Senioren

Senioren krijgen een aantal loten die zij kunnen verkopen, of zelf kunnen houden. Het is wel zaak dat zij hiervoor het geld het liefst zo snel mogelijk overmaken op NL17RABO 0325 7521 33, t.n.v. HVV.  Vergeet hierbij niet om je naam en team te vermelden. Dit dient uiterlijk voor 24 november te gebeuren.

Voor in de agenda:

- 7 november: Waardebonnen 20 loten actie beschikbaar

- 8 november: laatste dag om extra loten aan te vragen

- 24 november: laatste dag om de seniorenloten te betalen

- 24 november: laatste dag om boekjes in te leveren en te verkopen (zowel papier als online)

- 8 december: sluiting inschrijving kids-verkoopwedstrijd

- 10 december: Bekendmaking trekkingsuitslag

Succes met de verkoop gewenst!

Gerben van Dijk en Koen Sobering (HS1)

grvandijk@hotmail.com

Winacties:

Voor de jeugd is er een speciale Kids-verkoopwedstrijd.

De Grote Clubactie organiseert deze wedstrijd speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Je kan je hiervoor aanmelden tot en met 8 december 2020.

Je kan op de website https://www.clubactie.nl/verenigingen/win-acties/ zien wat er allemaal te winnen valt! Zo kan je onder andere een Nintendo Switch winnen!

Inschrijven

Als je klaar bent met het verkopen mag jij je inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. Dat kun je zelf doen via onderstaande paginalink. In 2017 verkocht Thijs van sv Poortugal maar liefst 483 loten en won daarmee een Playstation 4!

Ga naar https://www.clubactie.nl/formulier-winacties/ voor de inschrijving.

Als team kan je teamkleding t.w.v. €2.000,- euro winnen

Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen: heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.