Dames HVV verstevigen positie

10-11-2019 - Zaterdag 9 november was EVV uit Elburg de tegenstander van HVV. De Berends&Slump dames waren deze zaterdag met maar liefst 12 speelsters, Milou versterkt het team op midden aangezien op die positie de bezetting door blessures te beperkt was. Coach Marien kon dus naar hartelust wisselen.

De wedstrijd werd gestart door de mini's van de week, die direct starten met lange rally's. Achteraf bezien waren dit de langste rally's uit de hele wedstrijd. Al vrij snel werd duidelijk dat EVV weinig in te brengen had deze wedstrijd, zolang HVV de servicedruk er redelijk op hield en zelf geen fouten maakte, was het EVV die dit wel deed. Aan de kant van EVV was de persoonlijke foutenlast erg hoog, waardoor de rally's kort waren en HVV af en toe erg weinig te doen had. Coach Marien kon zo al zijn speelsters speeltijd geven en per set wat wijzigen. Milou kon zo prima wennen aan de middenpositie. Het werd een korte wedstrijd, waarbij HVV moest oppassen niet mee te gaan rommelen met EVV. Af en toe gebeurde dat een paar punten, maar al snel wist HVV de draad dan weer op te pakken. De Berends&Slump dames wisten de wedstrijd overtuigend te winnen met 25-14; 25- 11; 25-17; 25-16. Met deze 4-0 winst staat HVV op een mooie 2de plek. De komende weken zullen de belangrijke wedstrijden gespeeld worden, aanstaande vrijdagavond tegen Dynamo de nr. 3 en op 30 november thuis in de Marke tegen nr. 1 HSC.  Waarschijnlijk gaan deze wedstrijden uitmaken wie er echt in de top 3 thuis horen. Supporters zijn dus zeker welkom.