Actueel nieuws

Dames Berends&Slump morsen punten!

De eerste wedstrijd van 2020 is voor de dames van HVV geen wedstrijd om over naar huis te schrijven. Afgelopen zaterdag speelden de dames tegen Blok EVC uit Vaassen, de uitwedstrijd was in het begin van het seizoen nipt met 3-2 gewonnen door HVV. HVV wist dat Blok EVC een taaie ploeg was, die verdedigend veel zou hebben en waarbij met name de passing flink onder druk gezet moest worden.

12-01-2020 - Lees verder »

Berends&Slump HS1 begint het nieuwe jaar goed

Na een toch wat teleurstellende start in de eerste klasse, met puntensprokkel her en der, was HVV's eerste herenteam gebrand op een verdiende zege. Dit zou moeten gebeuren tegen Volleybalvereniging Zeewolde. Die, als middenmotor zijnde, zich ongetwijfeld niet zonder slag of stoot verloren zou geven.

10-01-2020 - Lees verder »

Meiden A en B kampioen

Meiden A en B hebben een goede eerste helft van het seizoen achter de rug, beiden werden ze kampioen!

10-01-2020 - Lees verder »

Nieuwjaarsborrel en huldiging meisjes

Heb jij je al opgegeven voor het nieuwjaarstoernooi op donderdag 2 januari? Mail voor 28 december naar activiteithvv@live.nl om je op te geven. Het toernooi start met de huldiging van meisjes A en meisjes B. Na afloop van het toernooi (ongeveer 22.00) proosten we samen op het nieuwe jaar. HVV trakteert op een drankje en aanmelden is niet nodig. We zien je graag in de kantine!

20-12-2019 - Lees verder »

D1 herpakt zich na achterstand

15-12-2019 - Lees verder »