Actueel nieuws

Volta Lelystad meer dan een maatje ‘te groot’ voor Berends en Slump HS1

Het is opblijfavond als Berends en Slump HS 1 op vrijdag 7 maart afreist naar Lelystad. Op bezoek bij Volta kon slechts 6 man op de been worden gebracht, met als grote afwezigen Jeffrey en Thomas. Sil, papa to be, ook niet geheel fit en Gerben en Henk kampten met wat (lichte) klachten. Al met al overtuigt de selectie op papier dan ook niet helemaal. Daar mocht nog bij opgeteld worden dat de wedstrijd pas begint als alle prime time televisie programma’s wel zijn afgelopen. Zo rond de klok van 22.00 uur klinkt dan eindelijk het eerste fluitsignaal.

08-03-2020 - Lees verder »

Samenloop Voor Hoop (16 en 17 mei)

Wandel mee en zet een stap tegen kanker

01-03-2020 - Lees verder »

Berends en Slump HS1 weet niet te verrassen in Dronten

Het is zaterdag 1 februari als HVV HS1 aantreedt tegen Libero’99 in Dronten. Slechts 6 spelers begeven zich rond etenstijd richting t’ Dok. Een flinterdunne selectie dus, wanneer zowel Tiemen als Jeffrey niet in de gelegenheid zijn om aan te treden tegen het veel hoger geplaatste eerste herenteam uit de polder.

09-02-2020 - Lees verder »

Creatieve winst dames HVV

Zaterdagochtend vroeg vertrekken voor een volleybalwedstrijd, dat is niet heel gebruikelijk voor de HVV dames. Naast het tijdstip was HVV verre van compleet. Moniek had in de vorige wedstrijd haar enkelbanden flink geblesseerd en is de komende weken nog wel uitgeschakeld. Susanne is voor de komende maanden uitgeschakeld vanwege haar achillespees, Rosalie was niet inzetbaar door een zweepslag. Daarnaast waren Anouk en Linda ook afwezig.

02-02-2020 - Lees verder »

Berends en Slump HS1 ervaart absolute off-day

De heren van HVV zijn, ondanks de winst van de vorige wedstrijd, nog altijd naarstig op zoek naar punten. Naast de in afwezigheid schitterende Henk, gelukkig verder een complete selectie. HVV zal thuis tegen N.V.C. moeten hopen op een goede dag, want op papier een lastige pot. N.V.C. bezet de 5e positie en HVV… Nou ja, behoorlijk hoog aan de onderkant.

26-01-2020 - Lees verder »