Actueel nieuws

Berends en Slump HS1 weet niet te verrassen in Dronten

Het is zaterdag 1 februari als HVV HS1 aantreedt tegen Libero’99 in Dronten. Slechts 6 spelers begeven zich rond etenstijd richting t’ Dok. Een flinterdunne selectie dus, wanneer zowel Tiemen als Jeffrey niet in de gelegenheid zijn om aan te treden tegen het veel hoger geplaatste eerste herenteam uit de polder.

09-02-2020 - Lees verder »

Creatieve winst dames HVV

Zaterdagochtend vroeg vertrekken voor een volleybalwedstrijd, dat is niet heel gebruikelijk voor de HVV dames. Naast het tijdstip was HVV verre van compleet. Moniek had in de vorige wedstrijd haar enkelbanden flink geblesseerd en is de komende weken nog wel uitgeschakeld. Susanne is voor de komende maanden uitgeschakeld vanwege haar achillespees, Rosalie was niet inzetbaar door een zweepslag. Daarnaast waren Anouk en Linda ook afwezig.

02-02-2020 - Lees verder »

Berends en Slump HS1 ervaart absolute off-day

De heren van HVV zijn, ondanks de winst van de vorige wedstrijd, nog altijd naarstig op zoek naar punten. Naast de in afwezigheid schitterende Henk, gelukkig verder een complete selectie. HVV zal thuis tegen N.V.C. moeten hopen op een goede dag, want op papier een lastige pot. N.V.C. bezet de 5e positie en HVV… Nou ja, behoorlijk hoog aan de onderkant.

26-01-2020 - Lees verder »

Dames HVV hebben dag niet

Zaterdag 25 januari stond de wedstrijd tegen N.V.C. op het programma voor de Berends&Slump dames. De uitwedstrijd tegen dit redelijk jonge team was door HVV met 3-1 verloren wat voor deze thuiswedstrijd een extra uitdaging opleverde. Het HVV team was redelijk compleet, echter wel met enkele pijntjes waardoor de inzetbaarheid niet optimaal was.

26-01-2020 - Lees verder »

Simpele overwinning voor HVV dames!

Na de onnodige nederlaag van afgelopen zaterdag hadden de Berends&Slump dames wat goed te maken. Een wedstrijd op donderdagavond is niet de favoriet maar de tijd en de afstand was gunstig. Echter het aantal dames was zeer beperkt, door verschillende pijntjes en vakanties. Met 7 min of meer fitte speelsters en nog 1 met schouderklachten moest Ormi overklast worden.

20-01-2020 - Lees verder »