HVV heren 1 goed van start na winterstop

10-01-2018 - De winterstop heeft het eerste team van de Hattemse Volleybal Vereniging goed gedaan. Dinsdag 9 januari 2018 mocht Heren 1 weer aan de bak tegen de nummer 8 van de ranglijst Evoba uit Barneveld. De mannen van Hattem staan zelf op de 11de plek en moeten flink wat punten sprokkelen om niet te degraderen uit de eerste klasse.

Gehavend werd er begonnen aan de wedstrijd. Één zieke en één op hoogte stage in Italië. Gelukkig kon er beroep worden gedaan op een oud gediende van het eerste heren team, namelijk Rutger Kamphuis. Er werd goed van start gegaan en de eerste twee sets gingen met ruime cijfers naar Hattem (25-18 en 25-13). Door goede services werd er druk gezet en de tegenstander had geen schijn van kans. In de derde en vierde set werd er door Evoba wat meer druk gezet om toch wat punten mee naar huis te nemen. De derde set werd alsnog gewonnen door HVV met 25-22. Passend werd het in de vierde set wat lastiger voor HVV waardoor het een spannende set werd, die uiteindelijk ook werd gewonnen (met 32-30)

Met 5 punten rijker en een goed gevoel gaat HVV H1 2018 in!
20171205_202000.jpg