TRZ uitnodiging volleybal talenten

25-09-2017 - Hierbij doe ik u een uitnodiging voor uw talent volle jeugdspelers. Het nieuwe seizoen is weer aan gebroken en alle spelers zijn weer in nieuwe teams ingedeeld. Nu kan het zijn dat het u opvalt, dat er hier en daar spelers zijn die echt een stukje beter zijn dan de rest van uw team, maar dat er binnen uw vereniging niet een team is waar deze speler echt bij past. Misschien is extra training bij andere talenten voor deze speler een uitkomst om deze bij uw club te houden. Ook spelers die niet door de selectie van de RTC zijn gekomen kan dit een goed alternatief zijn. Tenslotte gaat het om zoveel mogelijk training uren te maken ong. 8 per week voor de jeugd.

Wij zijn nl. nog op zoek naar een paar spelers voor bij de Talententraining Regio Zwolle (TRZ).
Inmiddels zijn wij ook al met de eerste trainingen begonnen, dus langer wachten zou jammer zijn.
Naast de training en competitie bij uw club kan deze speler na een selectie extra techniek trainingen volgen op vrijdag in Wezep.
Op deze manier heeft de speler een uitdaging en uw team wordt er beter van en tevens behoud uw speler.
We hebben nog enkele plaatsten vrij in de J/MA, JB, MB en bij de CMV N6.
In de bijlage heb ik omschreven wat we zoal doen en verder info kunt altijd van me krijgen.
Heeft u een speler die hieraan voldoet bespreek het met de ouders en neem contact met me op.
Ik stuur graag de ouders ook een uitnodiging en wil ze uitleg geven over de trainingen.
Ook kunnen ze eerst een keertje komen kijken als ze dat willen.
Veel dingen zijn altijd bespreekbaar.
Ik vertrouw erop, dat u uitkijkt naar deze spelers, en dat ze niet tussen wal en schip vallen.
Misschien kunt ook kijken naar onze TRZ-site en op facebook om een idee te kunnen krijgen.
Het gaat dus om spelers die boven gemiddeld presteren, en waarvan je kunt verwachten dat deze speler in een divisie kan gaan spelen als ze de juiste leeftijd heeft bereikt.
Wilt u zelf meer vragen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Betty Millekamp,
Coördinator

Talententraining Regio Zwolle (TRZ)