Berends&Slump HVV-heren 2 meer dan tevreden met brons

01-05-2017 - HVV-heren 2 heeft in de afgelopen weken het seizoen in stijl weten af te sluiten. Op dinsdag 18 april werd, in de laatste thuiswedstrijd, Arvevo vakkundig van de mat getikt en in de laatste wedstrijd van het seizoen op 22 april lukte het in een fantasieopstelling met Ries als opgooierd ook nog om de ongeslagen kampioen Blok EVC een setje afhandig te maken.

Piepend en krakend is eind april weer gehaald; high van de tijgerbalsem weswegens pijnlijke ruggen, knien, enkels en schouders kwam er weer een seizoen ten einde. En heren 2 plakt er gewoon nog weer een seizoen aan vast. Maar dan wel zonder Bart, die tot in ieder geval 2025 een volleybalpauze inlast maar een comeback daarna nog niet uitsluit, fit als hij is. Wat zijn dan de conclusies, zo terugkijkend op 2016-17? - dat heren 2 te goed lijkt voor de 2e klasse, maar waarschijnlijk net te veel te kort gaat komen in de 1e klasse - dat Blok in 22 wedstrijden maar 5 sets verloor (waarvan 2 van HVV) en dus dik verdiend kampioen is geworden - dat Pauwervoll en HVV een aardig duel om plek 2 hebben uitgevochten, waarbij Pauwervoll minder steekjes liet vallen dan HVV - dat HVV met 86 punten uit 22 wedstrijden bijna 1 op 4 heeft gelopen - dat de nummer 4 met 59 punten een lange straatlengte achterligt - dat we blij zijn met de jonge jongens, Arnie en Berny - dat we zelf toch ook wel enigszins verbaasd zijn en aangenaam verrast! dat we Bert hebben kunnen omkletsen toch nog een seizoen door te gaan - dat er na de laatste wedstrijd niet meer getraind gaat worden - dat heren 2 vanaf augustus waarschijnlijk heren 1 is - dat het in september toch wel vreemd zal zijn in de deur van kantine naar sporthal te hangen en choufjes te happen, zonder dat het huidige h1 aan het volleyballen is Bart, dank voor al je jaren bij heren 2! Fijne zomer gewenst, and remember to come back in september!