Dames AH /HVV gaan voor promotie!

25-03-2017 - De dames van Albert Heijn draaien het hele seizoen al goed en hebben een duidelijke doelstelling: promoveren naar de 1ste klasse. Afgelopen zaterdag konden de dames de tweede plek 100% zeker stellen, die recht geeft op de promotie wedstrijden begin mei. Maar de dames van Albert Heijn worden natuurlijk het allerliefst kampioen!

Zaterdag 25 maart werd in een volle Marke de wedstrijd tegen Hec uit Heerde gespeeld. Hec houdt de laatste plek op de ranglijst bezet en winst zou op papier makkelijk moeten zijn. Maar onderschatting en een setje laten liggen door gemakzucht ligt dan op de loer.
Coach Arnoud Mensink kon beschikken over een volledige selectie, wat de afgelopen weken wel eens anders was geweest. Tevens is Suzanne Tonnis weer terug van een paar jaar weggeweest en heeft het team dus een dame extra.
De wedstrijd was geen spannende topper en met de nodige servicedruk van de kant van HVV was het krachtverschil duidelijk. De spelverdeelsters bij HVV konden goed variëren en wat nieuwe zaken uit proberen. En coach Arnoud kon alle speelsters speeltijd geven in deze wedstrijd. De setstanden zeggen voor deze wedstrijd genoeg: 25 - 15; 25-12; 25-8; 25-15 .
De dames van HVV zijn hiermee in elk geval zeker van een 2de plek op de ranglijst, maar het verschil met Pauwervoll is slechts 3 punten, waarmee de eerste plek nog steeds in zicht is. Aanstaande donderdag staat de onderlinge krachtmeting op het programma om 21.15 uur in Ermelo. Uw steun is zeker gewenst om hier de winst weg te slepen en de begeerde 1ste plaats in handen te krijgen.

« Terug naar overzicht