Berends&Slump HVV-heren 2 verveelt zich tegen Dynamo 10

20-03-2017 - Eéntje in de categorie “jammer en voor niemand leuk”, dat was de uitwedstrijd van afgelopen vrijdag van HVV-heren 2 tegen het 10e van Dynamo. Meest bijzondere van de avond was nog de giga-hoge Omnisporthal waar het treffen plaatsvond; je moet er als publiek – wat dees avond overigens niet in al te grote getale was uitgerukt – geen last van hoogtevrees hebben!

Martin ontbrak, 8 man over en dus iedereen 3 setjes spelen en 1 aan de kant, dat was het vooraf gesloten sociaal akkoord. Ik heb het volgens mij al wel vaker geschreven, maar dit was toch echt één van de bedroevendste wedstrijden van dit seizoen. HVV speelde op halve kracht en nog kwam Apeldoorn in de eerste 2 sets geen moment aan volleyballen toe; 12-25 en 9-25.

Zie dan maar eens een minimale vorm van concentratie te behouden; nauwelijks te doen. Vandaar dat setje 3 ronduit bagger was. Robert verloste een ieder uit zijn lijden door vanaf 18-18 naar 18-25 te serveren.

Set 4 begon ook niet al te best. Dynamo kwam zelfs met 9-7 voor te staan. Ries maakte er vervolgens in één servicebeurt 9-21 van. Daarna werd de zaak beklonken op 11-25.
Eén van de simpelste viernulletjes van dit seizoen derhalve. Maar om daar nou een vrijdagavond-na-een-lange-werkweek-op-de-bank-met-een-filmpie-en-een-potje-bier voor op te offeren…

En daarmee resteren er nog maar 4 potjes dit seizoen. Meteen dinsdag 21 maart al de voorlaatste thuiswedstrijd, om 20.30 uur tegen HEC uit Heerde, een tegenstander die de Hattemse hartjes toch altijd sneller doet kloppen.