Berends&Slump HVV-heren 2: Dynamo 10 geen bron van inspiratie

05-02-2017 - Voor niemand leuk, een wedstrijd tussen een topper en een kelderbewoner van de 2e klasse. HVV zou het waarschijnlijk nog best aardig doen in de 1e klasse, waar Dynamo 10 nog aan de bak zou moeten in de 3e klasse. Probeer daar dan nog maar ‘ns een leuk stukkie over te schrijven.

Hoogtepunt ín het veld vond zo rond 21.45 uur plaats, een goed uur na aanvang. En dat was het eindsignaal. 4-0 voor Hattem uiteraard, met een draaaaaak van een 2e set. Volkomen begrijpelijk dat HVV zich maar moeilijk tot grootse daden kon laten aanzetten door Dynamo. Voor de meeschrijvers onder u: 25-11, 25-22, 25-16, 25-15.

Hoogtepunt na áfloop van de wedstrijd-die-nooit-een-wedstrijd-was, was het overleg met TC Herman; het heeft er alle schijn van dat Heren 2 ook volgend seizoen gewoon weer van de partij zal zijn! Dat werd gevierd met het soldaat maken van de volledige Marke-voorraad La Chouffe en natuurlijk een flinke schaal gefrituurde minivolleyballetjes.

14 potjes gespeeld inmiddels, dus nog maar 8 te gaan. Eerst zaterdag 11 feb naar Hoevelaken om Surf 3 – dat kakkerdekak nog ónder Dynamo staat in de ranglijst – te pijnigen, daarna pas weer op dinsdag 28 feb, om 20.30 uur thuis tegen Hellas 2, een ploeg die onbegrijpelijk laag staat en waartegen HVV een moeilijke uitwedstrijd speelde.