Actueel nieuws

Beachtoernooi HVV een groot succes !

Tijdens de langste dag van Hattem was er een mooi nieuw evenement in Hattem, namelijk Heibel in de Haven. Samen met de waterpolovereniging was ook de Hattemer Volleybal Vereniging aanwezig op sportief gebied.

25-06-2018 - Lees verder »

Nieuwsbrief HVV

Het einde van het seizoen is in zicht. Alle wedstrijden zijn gespeeld en alle uitslagen bekend, HVV heeft dit seizoen 2 kampioenen! Aan het einde van dit seizoen nog even een nieuwsbrief om jullie over het een ander te informeren. Lees hem goed door, ook de start van het nieuwe seizoen staat beschreven! Verder nog informatie over activiteiten de komende periode en leuke acties. We wensen iedereen een fijne zomer en zien elkaar graag weer in augustus! Rosalie Geerlinks (Voorzitter HVV) Ellen Slot

28-05-2018 - Lees verder »

Mooi slotakkoord voor Berends & Slump HVV-heren 1

HVV-heren 1 heeft afgelopen dinsdag de plek in de 1e klasse voor volgend seizoen veilig gesteld, door in een rechtstreeks duel in De Marke (mede-)degradatiekandidaat Langhenkel/HEC met 3-1 te verslaan. Het was tevens het laatste kunstje van Bert Brugman, die na bijna een kwart eeuw voor HVV te hebben gevolleybald, zijn volleybalschoenen voorgoed gaat opbergen.

15-04-2018 - Lees verder »

HVV sluit seizoen in stijl af

Zaterdag 14 april een dag met veel HVV activiteiten, voor dames 1 begon dit al in de ochtend met de opbouw van de verenigingsbarbecue voor de afsluiting van het competitie seizoen. Het was nog wat grijs en fris, maar ondanks dat werd toch een volleybalveld opgezet, een vuurplaats ingericht en een partytent opgezet. Na deze teambuildingsactiviteit was het tijd om naar de Marke te gaan en daar de zaal in te richten voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ook meisjes B was al op tijd aanwezig. Beide teams vierden vandaag hun laatste wedstrijd en het kampioenschap.

15-04-2018 - Lees verder »

Clinic voor HVV jeugd

Beste HVV jeugd, ouders en senior leden, In de bijlage vinden jullie de uitnodiging voor alle jeugd van HVV voor de clinic die Coniche Topvolleybal Zwolle zal geven op donderdagavond 19 april a.s. Met dank aan Martin van heren 1!

10-04-2018 - Lees verder »