Actueel nieuws

Berends en Slump HS1 blaft wel, maar bijt niet (door) (10-10-2019)

Donderdag volleybal, vaste prik voor het eerste team van HVV. Het tijdstip deed menig spelers echter wel even achter de oren krabben. Met een starttijd van half 10 werd toch echt de avond bedoeld en niet de ochtend. En dan ook nog tegen een team wat ongeslagen uit de zomerstop komt, daar waar HVV, nou ja…. Een andere start kent, zullen we maar zeggen. Dat kon nog wel eens een flinke kluif worden. Sil wilde echter zo graag deel uit maken van een overwinning, dat hij naar het Nederlands elftal vertrok. Met een verdere complete selectie, inclusief coach, kon er een dapp’re poging gewaagd worden in Nijkerk.

13-10-2019 - Lees verder »

Eerste verlies in lange tijd voor dames Berends & Slump/HVV

Zaterdag 12 oktober verzamelden de HVV dames zich weer om af te reizen naar Nijkerk. Om half vijf mochten ze spelen tegen NVC, een jong ogend team met veel onbekende gezichten.

13-10-2019 - Lees verder »

Dames HVV compleet naar winst.

07-10-2019 - Lees verder »

Berends en Slump HS1 laat zich overschreeuwen

Op de gebruikelijke tijd van donderdagavond 20.00 uur begint de voltallige selectie van HVV HS1 op 3 oktober aan de warming-up. Een kwartier later meldt ook VVH HS4 uit Harderwijk zich. Voor deze wedstrijd mag trainer/coach Rutger Kamphuis dan wel de hele geleding tot zijn beschikking hebben, fit waren ze allerminst. Zo werd op voorhand besproken dat Gerben gespaard zou worden. Ook Rick keerde net terug van een lichte enkelblessure en zou maar moeten aankijken hoe het ging.

06-10-2019 - Lees verder »

Het nieuwe meisjes A gaat goed van start

Na een paar seizoenen al geen meisjes A meer te hebben gehad binnen de vereniging zijn de meiden van de B nu naar de A gegaan. Een spannende overstap omdat men niet wist wat er verwacht kon worden van het niveau. Na twee goede seizoenen in de B probeert het team deze ontwikkeling door te zetten als meisjes A.

06-10-2019 - Lees verder »