Actueel nieuws

Dames AH/HVV maken zich op voor kampioenschap!

Vorige week gaven we al aan dat de spanning in de competitie voor de Albert Heijn dames niet meer aanwezig is. Voor de onderste helft van de poule is die er nog wel, aangezien deze teams allemaal nog kansen maken op degradatie. Het niveau verschil is daarmee extra duidelijk. Afgelopen zaterdag werd gespeeld tegen de nummer 6 Zeewolde. Het verschil in punten voor de wedstrijd tussen beide teams was 40 punten. Reden voor coach Arnoud Mensink om de dames te wijzen op onderschatting en dat deze wedstrijd het eigen niveau gehaald moet worden om geen onnodig punten verlies te lijden.

19-03-2018 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 overklast ESV Elspeet

De zon begint steeds meer te stralen voor HVV-heren 1, en niet alleen omdat de lente bijna is begonnen. Na de meer dan verdiende 4-0-overwinning op middenmoter ESV 1 uit Elspeet van afgelopen dinsdag 13 maart, is de voorsprong op de nr. 11 en rechtstreekse degradatiekandidaat HEC 1 uit Heerde – met nog 4 wedstrijden te gaan – inmiddels opgelopen tot 6 punten en staan de nummers 8 en 9 nog maar op 3 en 4 punten verwijderd.

19-03-2018 - Lees verder »

Dames AH/HVV winnen ook streekderby van HEC

De spanning in de competitie is amper meer aanwezig voor de dames van AH/HVV, maar tegen buurtgenoot HEC in Heerde speelt het toch iets anders. Zeker als bij de Hattemse dames een aantal ex-HEC speelsters actief zijn met nog verschillende familiebanden in Heerde.

11-03-2018 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 pakt belangrijke punten bij nummer 4, VVH

In de strijd om behoud van startrecht in de 1e klasse voor volgend seizoen, heeft HVV-heren 1 afgelopen vrijdag goede zaken gedaan, door 2 punten uit Harderwijk mee te nemen, in het duel tegen VVH 4 dat momenteel 4e in de tussenstand staat. HVV stijgt daarmee van de ‘rode’ plek 11 naar positie 10, maar is – met nog 5 wedstrijden te spelen – nog lang niet veilig.

11-03-2018 - Lees verder »

Uitnodiging BBQ HVV

06-03-2018 - Lees verder »