Actueel nieuws

Uitnodiging Nieuwjaarstoernooi Senioren

12-12-2018 - Lees verder »

Uitnodiging Nieuwjaarstoernooi Jeugd

10-12-2018 - Lees verder »

HVV heren 2 is zoet geweest en wordt beloond

Wie de schoen past, zet hem niet voor de kachel maar trekt hem aan. Vandaag valt er namelijk een pittige klus te klaren voor Berends en Slump HS2. De huidige koploper krijgt de nummer 2 op bezoek, die natuurlijk haar kans schoon ziet om in te lopen, dan wel de eerste plaats te veroveren. VVH HS7 uit Harderwijk is een piepjong, talentvol team met grote pieken en evengoed enorme dalen. Waar hebben we dat toch eerder gezien?

09-12-2018 - Lees verder »

Dames Berends&Slump houden aansluiting met nr. 1

In een aardig gevulde sporthal op een regenachtige zaterdag, lieten de dames van HVV weer zien dat ze niet voor niets boven aan mee draaien. RTV Hattem kwam live verslag doen van de wedstrijd. HVV was niet helemaal compleet en moest het vandaag doen zonder midden Moniek en diagonaal Susanne. Maar gelukkig wilde Daphne wel een poging wagen om weer een keer een wedstrijd te spelen, na anderhalf jaar geen wedstrijden en aantal malen mee trainen. Coach Berny, gaf van te voren aan dat er vol voor de 4-0 winst gegaan moest worden, gezien de positie van SDS zou dit moeten kunnen en ook vanuit de ambitie om in de top mee te draaien.

09-12-2018 - Lees verder »

SPANNENDE THRILLER VOLLEYBAL HEREN 1

Alleen al op papier zou dit al een spannende wedstrijd moeten zijn. De nummer 3 VOLTA uit Lelystad, vorig jaar nog spelend in de promotieklasse, mocht aantreden in Hattem tegen de nummer 4 in het klassement HVV H1.

06-12-2018 - Lees verder »