Actueel nieuws

Berends & Slump HVV-heren 1 gaat strijdend ten onder tegen titelkandidaat

Berends & Slump HVV-heren 1 heeft zich afgelopen zaterdag kranig geweerd in de uitwedstrijd tegen koploper en titelkandidaat Blauw Wit 1 uit Oldebroek.

15-10-2017 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 vergeet sets te pakken van Swift

Na de lastige wedstrijd in de ‘schoenendoos’ in Ederveen kreeg Berends & Slump HVV-heren 1 op dinsdag 3 oktober kans op eerherstel, thuis in De Marke tegen Swift 1 uit Swifterbant. Swift kende een moeilijke seizoenstart – met 1 punt uit 2 wedstrijden – dus hier zou toch wat te halen moeten zijn voor HVV.

08-10-2017 - Lees verder »

Plaza de Haven Hattem nieuwe jeugdsponsor HVV

HVV Hattem heeft er voor het komende volleybalseizoen een nieuwe jeugdsponsor bij. Afgelopen zomer tekende Pieter van der Stoep van Plaza de Haven in Hattem het nieuwe sponsorcontract. Het bestuur van HVV is blij met deze steun voor de vereniging en hoopt dat de jeugd veel speelplezier beleeft in de nieuwe wedstrijdtenues.

08-10-2017 - Lees verder »

Dames AH/HVV winnen 3 wedstrijden in één week!

De competitie is voor de volleybaldames van HVV goed van start gegaan. Na een korte voorbereiding, stond 23 september de eerste uitwedstrijd op het programma tegen Hellas in Nunspeet.

01-10-2017 - Lees verder »

AH Hattem zet sponsoring HVV voort

Afgelopen week tekende de heer Vosselman van AH Hattem de verlenging van de sponsorovereenkomst met HVV voor het seizoen 2017/2018. Het bestuur van HVV is heel blij dat AH haar verenging een warm hart toedraagt. De dames van HVV zijn het nieuwe seizoen ondertussen succesvol begonnen. De volleybalsters in zowel dames 1,2 als 3 boekten vorige week de eerste zege van dit seizoen! Een overzicht van de wedstrijden die in De Marke worden gespeeld is te vinden op de website van HVV www.hvvhattem.nl kom gerust een keer kijken!

29-09-2017 - Lees verder »