Dames HVV compleet naar winst.

07-10-2019 -

Na twee wedstrijden waarin HVV verre van compleet was, was het team afgelopen zaterdag eindelijk compleet. En zo was het tijd voor een teamfoto in de nieuwe wedstrijdshirts van Berends&Slump en Pruis Schilderwerken. Helaas was Daphne nog niet blessure vrij om te kunnen spelen, maar de overige dames waren dit wel en zijn ook allen door coach Marien ingezet. Doordat het week van de scheidsrechter is en een kleine traktatie was voor de scheidsrechter, waren er uiteindelijk 3 mensen die de dames wilden fluiten, maar na de 1ste set was er gelukkig de geplande scheidsrechter. Ormi dames 3 was de tegenstander van de dag en zij hadden nog geen punt binnen gehaald, de dames van HVV waren ook niet van plan om hen een punt mee naar Epe te laten nemen. De eerste set verliep zonder grootte problemen, met een redelijke service werd het Ormi lastig gemaakt. Ook aanvallend wist HVV heel behoorlijk tot scoren te komen. De set ging zonder problemen met 25-17 naar Berends&Slump. De tweede set werden de dames wat slordiger en duurde het soms wat langer voordat er gescoord werd. Maar ook werden er nog lastige ballen gehaald. HVV gaf Ormi wat meer ruimte dan de bedoeling was, na ingrijpen van coach Marien werden de ballen weer gescoord en was de 25-20 voor HVV. De derde en vierde set kwam Ormi er nauwelijks nog aan te pas. HVV kon met een flinke servicedruk uitlopen op Ormi en dat zorgde er veelvuldig voor dat zij niet aan aanvallen toekwamen. Ook blokkerend ging HVV meer ballen pakken. In de verdediging werd wat geschoven aangezien de tegenstander nauwelijks rechtdoor aanviel, zo werden er nog meer ballen verdedigd. De 3de en 4de set gingen met respectievelijk 25-10 en 25-12 naar de Berends&Slump dames. Zaterdag 12 oktober spelen de dames om 16.30 uur tegen NVC in Nijkerk.