Dames HVV winnen van buren VZK

11-02-2019 - Na het nipte verlies van vorige week tegen Ormi, was het nu tijd om te winnen van VZK in Wezep.

Op een voor de zaterdag te vroeg tijdstip vertrokken de Berends&Slump dames om met een kop koffie wakker te worden. Ondanks het vroege tijdstip knalde HVV vanaf het begin. Met in de eerste 3 sets een zeer sterke service, waar VZK het antwoord niet op had. Zo konden een aantal HVV dames flinke service series maken. De passing aan HVV kant liep heel aardig, waardoor met name aan de buitenkant goed gescoord werd. Maar echt spannend werd het deze sets niet. De setstanden van 25 - 17, 25-12 en 25-14 laten dit goed zien. De vierde set was alle concentratie, vertrouwen en afstemming spontaan verdwenen. VZK kreeg er geloof in en begon met een sterke service serie. Bij vlagen leek HVV weer iets terug te komen maar op de belangrijke momenten waren de dames afwezig. Deze set ging met 20-25 naar VZK. Een duidelijke 3-1 winst, waarmee het verlies van vorige week weer is rechtgezet. De Berends&Slump dames gaan nog steeds aan kop, maar Volta volgt met 2 minder gespeelde wedstrijden HVV op de voet. De dames hopen erin te slagen, promotie naar de promotieklasse af te dwingen. Voor een plek in deze klasse, zijn ze heel hard op zoek naar één of twee mensen die op dit niveau wedstrijden willen fluiten. Heb je interesse dan horen we dit graag.