HVV sluit seizoen in stijl af

15-04-2018 - Zaterdag 14 april een dag met veel HVV activiteiten, voor dames 1 begon dit al in de ochtend met de opbouw van de verenigingsbarbecue voor de afsluiting van het competitie seizoen. Het was nog wat grijs en fris, maar ondanks dat werd toch een volleybalveld opgezet, een vuurplaats ingericht en een partytent opgezet. Na deze teambuildingsactiviteit was het tijd om naar de Marke te gaan en daar de zaal in te richten voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ook meisjes B was al op tijd aanwezig. Beide teams vierden vandaag hun laatste wedstrijd en het kampioenschap.

Meisjes B speelde slechts met 5 speelsters door een blessure, maar dit mocht de pret niet drukken. Ook met dit ondertal maakten ze duidelijk dat ze de terechte kampioen zijn in de poule. De tegenstander werd met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd.
Dames 1 heeft zich dit seizoen zodanig uitgebreid dat ze met 12 speelsters zijn, helaas was Lisa deze wedstrijd verhinderd door een halve marathon in Genua. Coach Arnoud Mensink liet alle dames lekker spelen, wat in de laatste set een zeer creatieve opstelling opleverde, waarbij bijna niemand meer op haar vaste positie stond. Ondanks deze wisselingen wist HVV te overtuigen en Hellas met een 4-0 verlies naar huis te sturen.
En toen kon het feest losbarsten. Heren 1 had de nodige zaken voorbereid en de beide teams werden voorzien van een kampioensshirt en een roos. Meisjes B ontving van de NeVoBo een medaille en mag van sponsor Plaza de Haven met het team komen eten. Dames 1 ontving van de NeVoBo een kampioensschaal en van sponsor Albert Heijn een pakket met verschillende versnaperingen. De kampioensmuziek kon aan en de teams op de foto. Dames 1 bezocht nog even de studio van RTV Hattem voor een laatste interview en toen was het tijd om naar de barbecue te gaan. Ruim 50 mensen hadden zich aangemeld voor de barbecue van sponsor Slagerij van Guilik, de grijze lucht brak open en de zon kwam door. De jeugd maakte gretig gebruik van het opgezette beach veld, de barbecues werden ontstoken en op een aantal plekken ging een vuurkorf aan. De HVV leden lieten zich de barbecue goed smaken en het bleef nog lang gezellig en warm bij de vuurtjes. HVV kan terug kijken op een goed seizoen met 2 kampioenen en behoud in de klasse voor alle overige teams.
D1_1718.jpg