Extra training voor talenten van onze vereniging

03-04-2018 - Voor u ziet u een uitnodiging voor talentvolle jeugd spelers van uw vereniging. De stichting talententrainingen Regio Zwolle (TRZ) wil graag uw talent volle spelers extra techniek trainingen geven, waardoor de spelers meer kansen krijgen een hoger niveau te behalen. Deze trainingen komen naast de trainingen bij uw vereniging en de competitiewedstrijden. Het gaat om jeugd spelers, jongens en meisjes van 11 t/m 18 jaar.

Wij bieden uw talentvolle spelers extra training, gegeven door trainers met een licentie, die gewend zijn met jeugd om te gaan. De trainers hebben ruime ervaring met deze trainingen. Het is handig te weten dat onze trainingen altijd op de vrijdagavond worden gegeven en het zou daarom goed uitkomen dat deze spelers geen vereniging training hebben op deze avond.

Volgens mijn informatie stuur ik deze mail aan de juiste contactpersoon. Mocht dat niet zo zijn, wilt u mij dan a.u.b. het juiste mailadres doorgeven of deze mail doorsturen?.

De bijlage's kunnen ook worden doorgestuurd naar de ouders van deze jeugdspelers.
Verder nog een twee-tal flyers voor de website van uw vereniging of voor op het prikbord.

Wij hopen van uw vereniging een aantal aanmeldingen te mogen ontvangen.