Dropactie 2018

19-02-2018 - Beste HVV leden, Binnenkort organiseren we weer een dropactie. Op die manier kunnen we de clubkas van HVV aanvullen. Als iedereen meedoet, wordt het net als vorig jaar een groot succes! We verkopen zakken gemengde drop van 250 gram per zak. De drop bestellen we bij de Boni die een speciale prijs voor ons berekent, zodat het de vereniging een mooi bedrag kan opleveren. Dit jaar een andere samenstelling van dropsoorten dan vorig jaar, dus misschien nog aantrekkelijker!

Het is de bedoeling dat elk seniorlid van HVV minimaal 6 zakken drop verkoopt.
In week 11 en 12 (donderdag 15 maart en dinsdag  20 maart), zullen de zakken drop tijdens de trainingen uitgedeeld worden. Tip: neem s.v.p. een plastic zak mee. Het is de bedoeling dat je de drop voor € 2,50 per zak verkoopt.
 
Het zou heel mooi zijn als jij denkt meer dan 6 zakken drop te kunnen verkopen! Mocht het zo zijn, laat het ons dan weten door vóór 1 maart 2018 een mailtje te sturen.
Dan bestellen we voor jou meerdere zakken.
 
 
Betalen van de drop:
 
Net als andere jaren is het de bedoeling vooraf via de bank betaald wordt.
- via de bank voor 12 maart (Rabobankrekeningnummer NL 17 RABO 03257.52.133 t.n.v. HVV onder vermelding van dropactie 2018, je naam en het team waarin je speelt;
 
Voor 6 zakken drop moet je € 15,00 betalen. Voor iedere zak meer: € 2,50 erbij.
Je kunt vanaf nú al mensen benaderen en hen vragen een bestelling te doen.
 
 
 
Wij hopen op jouw medewerking en koopbereidheid, zodat deze actie een succes wordt en we veel geld op kunnen halen. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij die graag.
 
 
Met een vriendelijke groet van dames 3 HVV.
 
Contactpersonen:
Anita Mensink, e-mail: marinusanita@gmail.com
Hanneke Meijer, e- mail: hannekemeijer@solcon.nl

« Terug naar overzicht