Actueel nieuws

Dames HVV winnen van buren VZK

Na het nipte verlies van vorige week tegen Ormi, was het nu tijd om te winnen van VZK in Wezep.

11-02-2019 - Lees verder »

HVV H2 revancheert zich

Na de flinke nederlaag van een week geleden, die weliswaar met een goede laatste set afgesloten werd, was het taak voor de mannen van H2 om weer een goede pot neer te zetten. De bijhorende spanning was voor één enkele speler te veel gevraagd. In de loop van de wedstrijddag kwam er een appje van de, voor menig tegenstander gevreesde, middenman dat hij aan deze spanning bezweken was. De grieperige klachten hadden de overhand genomen, waardoor hij genoodzaakt was de wedstijd te laten schieten.

06-02-2019 - Lees verder »

Belangrijke overwinning Berends & Slump HVV H1

Afgelopen dinsdag mocht een aardig uitgedund H1 aantreden tegen de nummer 4 in de competitie VVH HS 4. Waar vorig jaar in Harderwijk nog verloren werd van deze jongens, was het nu zaak om dit eens even recht te zetten. HVV kan de komende tijd helaas niet meer beschikken over Rob, de middenaanvaller, die in de vorige wedstrijd zijn enkelbanden had gescheurd. Door ook nog eens ziekte van de spelverdeler Robert, waren er maar 6 man beschikbaar tegen de nummer 4.

04-02-2019 - Lees verder »

HVV WEEKEND AMELAND

Ga jij mee een weekend beachvolleyballen op Ameland? Trommel je teamleden op en speel 2x2, 3x3, 4x4 of ga mee voor de gezelligheid. Dit wil je namelijk niet missen!

03-02-2019 - Lees verder »

Dames HVV/Berends&Slump halen niveau niet

Zaterdag 2 februari begonnen de dames van HVV zeer enthousiast, de lang verwachtte nieuwe wedstrijdbroekjes van sponsoren Toyota Ramaker en KRC Van Elderen waren binnen. Ook had EVV de andere concurrent in de top 3 op vrijdagavond punten laten liggen. Helaas zijn de dames nog niet volledig blessure vrij en lag de coaching vandaag ook in eigen hand.

03-02-2019 - Lees verder »