Actueel nieuws

Gepromoveerd dames 1 HVV draait boven in mee.

Tegen de verwachting van de dames van Berends&Slump en Pruis Schilderwerken in, staan ze na 4 wedstrijden op een gedeelde eerste plaats. Vorig seizoen speelden de dames nog in de 2de klasse en na een zeer succesvol seizoen en een kampioenschap volgde promotie naar de eerste klasse. En tot nog toe komen de dames erg goed mee in de eerste klasse en zelfs zodanig dat ze bovenin staan.

14-10-2018 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 een maat te groot voor promovendus OMS 2 – 14-10-2018

Berends & Slump HVV-heren 1 komt dit seizoen op een heel andere manier uit de startblokken dan een jaar geleden; na opnieuw 4-0-winst – deze keer tegen OMS 2 uit Putten – hebben de Hattemers al 12 punten in 3 wedstrijden verzameld en draaien ze bovenin mee.

14-10-2018 - Lees verder »

HVV HS2 wint spannende kraker in vijfde set

Wie denkt aan de Hattemer Volleybal Vereniging, denkt aan dat fiere, koene tweede herenteam uitkomend in de tweede klasse. De heren van Berends en Slump hebben dit jaar een achtkoppige selectie op de been weten te brengen. Jorian van Dieren, Rik van Dijk en Henry van Dieren zwaaiden verleden seizoen af. Daartegenover staat de komst van Wienand Kloosterman en Thomas Tonnis. Al met al een degelijke selectie, die alle posities redelijk kan bezetten. Na een succesvolle reeks in het vorige seizoen, werd ook twee weken geleden het succes doorgezet met een 4-0 winst op Surf HS2.

13-10-2018 - Lees verder »

Dames HVV pakken de punten in gelijk opgaande strijd.

Op vrijdagavond om 19.30 uur een wedstrijd moeten spelen in Lelystad is voor velen planningstechnisch een uitdaging.

09-10-2018 - Lees verder »

Clinic uitnodiging

Graag wil de Talententrainingen Regio Zwolle (TRZ), de jeugdspelers van uw vereniging een clinic aanbieden. Deze clinic heeft als doel de volleybal technieken extra onder de aandacht te brengen. De clinic is bestemd voor de jeugdspelers van 10 tot 18 jaar van uw vereniging. Onze trainers willen u in deze clinic graag laten zien wat er tijdens een training van de TRZ wordt aangeleerd. Deze clinic zal ongeveer twee uur duren. De trainingen bij de TRZ zijn gericht op het individu, waardoor elke speler op zijn eigen niveau kan trainen. Tevens trainen we in alle speelposities zodat er langer aan de ontwikkeling van een allround speler gewerkt wordt. Bij de vereniging wordt om heel legitieme redenen veel eerder tot specialisatie overgegaan, wat ten goede komt van de teamprestatie, maar ten nadele is van de ontwikkeling van de speler. De talentvolle spelers van uw vereniging kunnen bij ons aan in totaal 19 trainingen per seizoen deelnemen. Elke training duurt twee uur. De verwachting is dat door deze extra trainingen, de speler een nog hoger niveau aan zal kunnen bij uw vereniging, want de speler blijft natuurlijk ook bij uw vereniging trainen. Zoals waarschijnlijk bekend sturen we u jaarlijks een uitnodiging om de talentvolle jeugd van uw vereniging aan de TRZ selectie te laten deelnemen. Door middel van deze clinic willen we u alvast een inkijk geven in onze werkwijze en maken we ook graag van de gelegenheid gebruik uw jeugdtrainers uit te nodigen om te komen kijken. Als u geïnteresseerd bent, of graag meer informatie wilt, kunt u met mij contact opnemen via ons mailadres info@trz-volleybal.nl. Met vriendelijke groet, Betty Millekamp

05-10-2018 - Lees verder »