Actueel nieuws

Compleet dames 1 AH/HVV op dreef!

In tegenstelling tot heren 1, heeft dames 1 de smaak van de overwinningen te pakken. Dit competitie seizoen zijn de AH/HVV dames nog ongeslagen en winnen de wedstrijden met 3-1 of 4-0. Deze zaterdag waren de dames voor het eerste helemaal compleet en dat betekende tijd voor een teamfoto.

12-11-2017 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 heeft het lastig in de 1e klasse

Het beeld wordt steeds helderder: Berends & Slump HVV-heren 1 is met een bijzonder lastig seizoen bezig na de promotie van de 2e naar de 1e klasse. Hadden de Hattemers aan het begin van het seizoen nog de hoop ergens aan de bovenkant van het rechter rijtje mee te kunnen draaien, inmiddels is duidelijk dat het de uitdaging gaat worden om de plek in de 1e klasse te behouden. Zo bleek afgelopen zaterdag ook maar weer eens tegen middenmoter Woudenberg 2.

06-11-2017 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 komt tekort tegen jeugdig SSS 5

Toch wel een clash tussen generaties, de wedstrijd van afgelopen dinsdag tussen Berends & Slump HVV-heren 1 en het 5e team van SSS uit Barneveld. Ligt de gemiddelde leeftijd bij HVV rond de 40, bij SSS zal die zeker een jaar of 20 lager gelegen hebben. Bij de Barnevelders een paar jongens die nog de ambitie en de potentie hebben richting de selectieteams door te stromen. Jonge knapen die de bal aanvallend goed weten te raken maar ook verdedigend en conditioneel de zaken prima op orde hebben. Er wachtte HVV een pittige avond derhalve.

29-10-2017 - Lees verder »

Trainerscursus voor jeugdtrainers HVV

Afgelopen woensdag was de eerste avond van de jeugdtrainerscursus voor de trainers van HVV.

29-10-2017 - Lees verder »

Berends & Slump HVV-heren 1 gaat strijdend ten onder tegen titelkandidaat

Berends & Slump HVV-heren 1 heeft zich afgelopen zaterdag kranig geweerd in de uitwedstrijd tegen koploper en titelkandidaat Blauw Wit 1 uit Oldebroek.

15-10-2017 - Lees verder »