Actueel nieuws

Mooi slotakkoord voor Berends & Slump HVV-heren 1

HVV-heren 1 heeft afgelopen dinsdag de plek in de 1e klasse voor volgend seizoen veilig gesteld, door in een rechtstreeks duel in De Marke (mede-)degradatiekandidaat Langhenkel/HEC met 3-1 te verslaan. Het was tevens het laatste kunstje van Bert Brugman, die na bijna een kwart eeuw voor HVV te hebben gevolleybald, zijn volleybalschoenen voorgoed gaat opbergen.

15-04-2018 - Lees verder »

HVV sluit seizoen in stijl af

Zaterdag 14 april een dag met veel HVV activiteiten, voor dames 1 begon dit al in de ochtend met de opbouw van de verenigingsbarbecue voor de afsluiting van het competitie seizoen. Het was nog wat grijs en fris, maar ondanks dat werd toch een volleybalveld opgezet, een vuurplaats ingericht en een partytent opgezet. Na deze teambuildingsactiviteit was het tijd om naar de Marke te gaan en daar de zaal in te richten voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ook meisjes B was al op tijd aanwezig. Beide teams vierden vandaag hun laatste wedstrijd en het kampioenschap.

15-04-2018 - Lees verder »

Clinic voor HVV jeugd

Beste HVV jeugd, ouders en senior leden, In de bijlage vinden jullie de uitnodiging voor alle jeugd van HVV voor de clinic die Coniche Topvolleybal Zwolle zal geven op donderdagavond 19 april a.s. Met dank aan Martin van heren 1!

10-04-2018 - Lees verder »

Extra training voor talenten van onze vereniging

Voor u ziet u een uitnodiging voor talentvolle jeugd spelers van uw vereniging. De stichting talententrainingen Regio Zwolle (TRZ) wil graag uw talent volle spelers extra techniek trainingen geven, waardoor de spelers meer kansen krijgen een hoger niveau te behalen. Deze trainingen komen naast de trainingen bij uw vereniging en de competitiewedstrijden. Het gaat om jeugd spelers, jongens en meisjes van 11 t/m 18 jaar.

03-04-2018 - Lees verder »

Dames AH/HVV Kampioen!

Het lang verwachtte en gewenste kampioenschap hebben de Albert Heijn dames afgelopen vrijdagavond in Putten binnen gesleept. Na 3 jaar in de 2de klasse te hebben gespeeld is het eindelijk gelukt om te promoveren naar de eerste klasse. Aan het begin van het seizoen was het al aangekondigd bij RTV Hattem, `3 keer is scheepsrecht, dit seizoen moet het echt gebeuren`. En zo gebeurde het dit seizoen, vol overtuiging alle wedstrijden tot nog toe winnen, ruimschoots voor het eind van het seizoen kampioen zijn, geen promotie wedstrijden hoeven te spelen.

26-03-2018 - Lees verder »